Wevers: it's painful not getting what I've worked for

Sanne Wevers after her perfomance on beam at Doha World Championships. (Photo: ANP)
Dutch gymnast Sanne Wevers, the reigning olympic and european beam champion, wrote a message to fans on her Instagram saying how she was feeling after failing at the balance beam final at Doha World Gymnastics Championships. She said she "wanted a different result" and it was painful not getting the results she had worked hard for. She also thanked her fans for being so supportive to her.

Wevers was one of the top contenders to win the gold medal on that final. She was the fourth gymnast qualified for beam final, with a final score of 14.033, but she could have increased it if she managed to put her full difficulty on the final. Sanne had big wobbles on her movements and fell on her acrobatic series in the final, placing seventh with a 12.666 score.
Terwijl ik dit berichtje maak zit ik in de trein naar huis. Lekker rustig zitten er veel mensen om me heen die waarschijnlijk onderweg zijn naar het werk, of naar school. Ik vind het fijn om te beseffen dat wat er ook gebeurt, het leven door gaat. Natuurlijk had ik een andere uitkomst gewild in Doha, en is het pijnlijk om niet eruit te krijgen waar zo ontzettend hard voor getraind is. Maar het proces naar deze WK was weer heel goed, met hele mooie maar ook hele zware momenten. Ik ben nog steeds elke dag dankbaar voor dat ik dit mag en kan doen en dat verandert niet door één moment. Het gevoel om elke dag aan een droom te werken en daar vol voor te kunnen gaan is waar ik voor leef. En een rotdag heeft iedereen wel eens. Ik wil iedereen nogmaals heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes ♡ en ik hoop dat jullie, net als ik, altijd je droom achterna blijven jagen! Because that's what living is. ♡
A post shared by Sanne Wevers (@sannewevers.official) on

Article by Gabriel Lima

Support Full Gymnastics Blog on Patreon from only $1 a month and help us bring to you even more awesome gymnastics coverage!

Sem comentários